Charitativní canicross o pohár hejtmana Ol. kraje

17.05.2017 22:06

Jako spolupořádajíci klub bychom Vás rádi pozvali na charitativní canicross o pohár hejtmana ol. kraje, který se uskuteční dne 16.7.2017 od 11:00 v JEZDECKÉM AREÁLU HORSES HÁJ, TŘEŠTINA 43. Pro závodníky budou otevřeny dvě kategorie, kategorie A (děti) - 1km a kategorie B (bez omezení) - 2km. Do těchto disciplín se mohou přihlásit (zde) jak děti tak i rodiče, prostě každý kdo pejska vlastní, nebo si pejska pro tyto hobby závody zapůjčí, není potřeba vlastnit licenci. Všichni zúčastnění se nejen skvěle pobaví, ale zároveň svým startem přispějí na charitu, za ochotu pomoci obdrží každý startující balíček a účastnickou stužku. Pro děti máme nachystanou sladkou odměnu :)

Přihlášky vyplňte zde

V den závodů bude probíhat i dětský a jezdecký den. Připraveny tedy budou v rámci závodů i hry pro děti za odměny, atrakce, malování na obličej, ke zhlédnutí bude velká škála jezdeckých disciplín v parkurovém skákání, pro děti bude možnost svezení na koních, dále bude možné zhlédnout ukázku canisterapie, ukázku sebeobrany a první pomoci, k dispozici bude bohaté občerstvení. Canicross se dá běhat s jakýmkoliv plemenem a s různým vybavením, záleží jen na tom, aby byl pejsek nekonfliktní (kdyby nebyl, tak raději náhubek) :) , musí být zdravý, mít platná očkování, být starší jednoho roku a bavil ho pohyb :)

Startovné: 100kč na osobu / 1start (doprovod v případě dětí zdarma)

Vstupné: dobrovolné

Ceny do soutěže věnovala společnost Manmat a mySASY
 
Důležité: Vítěz canicrossu skupiny B vyhrává nástroj pro řízení optimální intenzity a objemu sportovního tréninku od mySASY a pohár od hejtmana Ol.kraje.
 
Pořadatelem akce je Jezdecký klub Moneriko, z.s.
 
zdroj: Linda Doleželová